У Франківську волонтери щочетверга годують бідних (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Щочетверга о 18-й годині біля Музею мистецтв Прикарпаття в Івано-Франківську до 50-ти людей збираються, щоб поїсти та отримати одяг. Їжу для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, готують волонтери благодійної організації “Дім”.

Про це повідомили у студії Суспільного, інформує  Голос.if.ua.

“Оскільки зараз волонтери і небайдужі громадяни готують страви фактично на коліні чи в домашніх умовах, відповідно ідеєю є об’єднати усі ці зусилля і створити стаціонарну кухню, щоб готувати в одному місці. А також пересувну польову таку кухню, якою можна би було приїхати до тієї дзвіниці і погодувати людей”, – розповідає керівник проєкту “Поділись” Андрій Філіпчук.

Для цього учасники подали БО “Дім” подали проєкт до “Бюджету участі”, щоб, за умови успішного голосування, придбати обладнання та авто. Адже щотижня біля музею з’являються все нові і нові люди, які опинилися за межею бідності і потребують допомоги.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.