Депутати “прозріли” і просять Уряд зупинити ганебну медичну “реформу” (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Депутати Івано-Франківської обласної ради раптово «прозріли» і просять Уряд відтермінувати другий етап медичної реформи, про це інформує Голос.if.ua.

Місцеві «слуги народу» в грудні 2019 року ліквідували «швидку допомогу» і тому через кілька місяців послуги з невідкладної допомоги надаватися не будуть. Також було ліквідовано і кілька обласних закладів охорони здоров’я серед яких Коломийський психоневрологічний диспансер. Зараз психічно – хворі лікуються в Коломийській ЦРЛ разом з іншими пацієнтами, через що вже виникало кілька сутичок із пацієнтами з відхиленням психіки, є постраждалі. В 2017 році у приміщенні Коломийського психоневрологічного диспансеру було відремонтовано, цікаво чи не перейде будівля та територія медичного закладу до «ефективних власників».

Надіємось, що наші виборці на місцевих виборах дадуть адекватну оцінку депутатам які підтримали псевдореформу в медичній галузі, яка несе погіршення медичного обслуговування, епідемії та неминучу смерть українців.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.