На вокзалах Прикарпаття облаштували медпункти для людей із підозрою на коронавірус

Здоров'я, Новини

На вокзалах Івано-Франківська та Коломиї облаштували спеціальні медпункти для перевірки людей, у яких виявлять симптоми коронавірусу, про це інформує Голос.if.ua.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці. Зазначається, що на 19 вокзалах облаштували медпункти із необхідним устаткуванням.

На 5 вокзалах організували приміщення для тимчасової ізоляції людей із симптомами коронавірусу.

Для обстеження пасажирів Укрзалізниця закупила 10 тисяч респіраторів, 25 тисяч оглядових рукавичок та понад тисячу захисних окулярів. Також закуповують антисептики для рук, дезінфектори та захисні халати.

«Зараз для того, щоб не допустити розповсюдження вірусу, пасажирам вимірюють температуру тіла. З наступного тижня по всій Україні почнуть проводити тренінги для працівників Укрзалізниці, на яких опрацюють алгоритм дій у випадку виявлення у поїзді хворих з симптомами вірусу», – йдеться у повідомленні Укрзалізниці.

Додамо, що в Міжнародному аеропорті «Івано-Франківськ» фахівцями обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України забезпечується проведення санітарно-епідеміологічного контролю.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.