На Прикарпатті судитимуть злочинців, які збували сурогат

Кримінал, Новини

Прокуратура Івано-Франківської області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно п’яти осіб, які обвинувачуються у вчиненні злочинів, пов’язаних із незаконним обігом алкогольної продукції. 

Досудовим розслідуванням установлено, що вказані особи, діючи в складі організованої групи, впродовж 2018-2019 років у спеціально пристосованому приміщенні в одному з міст області незаконно виготовляли алкогольні напої, зберігали та збували їх, використовуючи при цьому підроблені марки акцизного податку, інформує  Голос.if.ua.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці припинили діяльність зазначеного підпільного цеху та вилучили понад 20 тонн контрафактного алкоголю, а також обладнання, придатне для незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до семи років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.