Факти про багатих людей, які змусять вас по-іншому поглянути на багатство

Новини

Багато хто і не підозрює, що теж може стати багатим.

Хто сказав, що для того, щоб стати багатим, треба бути актором, музикантом, професійним спортсменом або впливовим керівником? Правда в тому, що для цього не потрібні особливі таланти, титули чи зовнішність, інформує  Голос.if.ua.

Спеціаліст з фінансового планування Томас Корлі 5 років вивчав мільйонерів. Він опитав 233 особи з річним валовим доходом не менше 160 000 доларів США і чистими активами в розмірі 3,2 мільйона доларів. Томас прийшов до висновку, що у цих людей є звички, які допомогли їм стати успішними.

Ось найцікавіші факти, які змусять вас по-іншому поглянути на багатство:

Щоб стати багатим, потрібно, щоб пасивний дохід дорівнював або перевищував витрати на проживання

Багатим не потрібно отримувати стабільну зарплату, щоб жити комфортно. У них повинно бути досить пасивного доходу, щоб покрити свої витрати. Тим, чий спосіб життя обходиться в 150 000 доларів в рік, потрібні інвестиції на загальну суму близько 3,2 мільйона доларів. Якщо ви живете на 50-60 тис. доларів в рік — 1,2 мільйона доларів.

Мільйонери, які зробили себе самі, живуть відносно скромним життям

Такі люди рідко купують модні машини, будинки або прикраси. 83% досліджуваних Томасом багатіїв надягають дешевий одяг і їздять на старих машинах. Вони ретельно продумують свої покупки. Потрібно уникати спонтанних і емоційних. Адже через тижні ці речі здадуться вам зовсім марними.

Успішні люди знають, коли треба сказати «ні»

Мільйонери вибагливі. Вони об’єктивно оцінюють свої можливості. Вони навчилися говорити «ні» тому, що не принесе їм користі. І беруться тільки за ті завдання, які відповідають їх мрії та цілям.

Найпростіший шлях до багатства — це заощадження та інвестиції

Майже половина вивчених Томасом мільйонерів обрала «шлях інвестора». Ці люди не отримували високу зарплату, не закінчували елітні університети, не успадкували гроші та не володіли унікальними навичками. Вони економили, інвестували в розумні речі та чекали.

Планування часу на роздуми — це головна звичка багатих людей

Багаті люди зазвичай довго роздумують вранці (не менше 15 хвилин кожен день). Вони задають собі такі питання, як: «Що я можу зробити, щоб заробити більше грошей?», «Моя робота робить мене щасливим?» і т. д.

Багаті люди шукають оптимістичних, конструктивних і надихаючих друзів

Мільйонери, як правило, шукають і оточують себе людьми, які володіють такими якостями, як: оптимізм, впевненість, емоційна стабільність, терпіння, чесність, уважність. Взаємостосунки впливають на нашу здатність досягати успіху.

Люди, які стають багатими, уникають тих, хто тягне їх на дно

Ми часто переймаємо грошові звички свого оточення. Причому ми навіть не усвідомлюємо це. Мільйонери, які зробили себе самі, воліють спілкуватися з однодумцями. Якщо хтось в їх оточенні схильний до марнотратства, вони будуть рідше з ним бачитися.

Тільки 1% мільйонерів, які зробили себе самі, розбагатіли до 40 років

Для решти 99% було потрібно щонайменше 18 років, щоб розвинути в собі корисні звички. Багатство в більшості випадків не знайдеш відразу.

Переважна більшість мільйонерів успадкували важливі звички від своїх батьків

Понад 95% мільйонерів заявили Томасу, що батьки навчили їх брати на себе відповідальність за свої дії, поважати закон і власність інших людей. Вони також з дитинства зрозуміли, як важливо працювати старанно і щодня вдосконалювати себе. Батьки майбутніх мільйонерів вчать дітей, що придбання багатства — це добре.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.