Обласна рада може погодити мисливські угіддя браконьєрам (відео+документи)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську розгорається новий корупційний скандал, про це інформує Голос.if.ua.

Депутати Івано-Франківської обласної ради на завтрашній сесії можуть погодити виділення Мисливських угідь громадській організації «Карпати Л», голова якої Володимир Белей раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вимагання та був звільнений з ОВС за браконьєрство, про це на погоджувальній раді заявив голова ГО ІВУВ «Воїн України» Всеволод Андрусів.

Заперечення щодо виділення мисливських угідь особам із заплямованою репутацією, які підозрюються у браконьєрстві висловив і голова фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській обласній раді Михайло Королик, який заявив, що проти цього рішення виступають місцеві мешканці.

Із заявами запереченнями проти виділення мисливських угідь ГО «Карпати Л» звернулися депутат Тисменицької райради Якубіва Л.М., мисливці об’єднання «Явір» сіл Колодіївка, Добровляни, Ганусівка та Узин Тисменицького району. Яке рішення прийме Івано-Франківська обласна рада ми дізнаємось вже 21 лютого 2020 року.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.