На Прикарпатті порушник незаконним знаряддям виловлював рибу

Кримінал, Новини

Державні інспектори Івано-Франківського рибпатруля, спільно з працівниками Надвірнянського ВП ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області, здійснювали рибоохоронний рейд на річці Прут поблизу селища Делятин.

Відтак, виявлено мешканця селища Делятин, який, грубо порушуючи Правила любительського та спортивного рибальства, здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову жилковою сіткою: L – 5 м, H – 1,5 м, вічко 35 на 35 мм – 1 шт, про це інформує Голос.if.ua.

У сітці знаходилася така риба: підуст звичайний – з екз., головень – 2 екз., загальною вагою 1 кг. Шкода, завдана внаслідок незаконного добування водних біоресурсів, згідно постанови КМУ № 1294 від 21. 11. 2011 р. становить 136 грн.

Складено акт вилучення опис-оцінку, акт виявлення та вилучення водних живих ресурсів та знарядь лову.

Складено протокол про адміністративне правопорушення ст. 85 ч. 4 КУпАП.

Управління Державного агентства рибного господапрства у Івано-Франківській області закликає дотримуватися Правил любительського та спортивного рибальства.

Якщо Ви помітили правуопорушення – телефонуйте на “гарячу лінію” Івано-Франківського рибоохоронного патруля: (097) 392-72-80

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.