5 моделей джинсів, які зіпсують твій образ цієї весни

Здоров'я, Новини

Є кілька варіантів, які варто відкласти подалі, інформує Голос.if.ua .

Рвані джинси

Ти ще любиш рвані джинси? В цьому сезоні доведеться віддати перевагу іншим варіантам. Більше коліна не будуть мерзнути в холоди, а варіант рваних джинсів не присниться в кошмарах. Скільки бабусь і мам зітхнуть з полегшенням!

Але не варто панікувати завчасно. Любителям вінтажу залишаються джинси з потертостями і незначними ушкодженнями. Носи з задоволенням і не мерзни!

Синтетичні чорні джинси

При виборі будь-якого елемента одягу варто звертати увагу на матеріал. Здається, що це незначний фактор, але від нього залежать і твоя зручність і довговічність речі. Синтетичні чорні джинси ніколи не були в тренді, ми просто нагадуємо, що варто утриматися від подібної покупки і непотрібної витрати грошей, попри велику кількість варіантів у мас-маркеті, інформує Ukr.Media.

Джинси скінні

Минула епоха… Та ні, ми не перебільшуємо. Здавалося, обтягуючі джинси ніколи не залишать своєї позиції базового елемента одягу, але зараз їх не побачиш ні в нових колекціях, ні на подіумі. Навіть таке звичне поєднання як скінні з високими чобітьми вже кануло в Лету. Але не варто засмучуватися, існують стильні альтернативи — від вельветових штанів до «бойфрендів», а ось скінні джинси ми згнітивши серце відправляємо на полицю антитрендів.

Джинси з джинсовим ременем

Тотал-денім — сам по собі спірний тренд, до якого потрібно точно знати підхід. А от коли джинсові тільки два елементи — штани, ремінь, це однозначний провал. Виглядає погано і у випадку однакового матеріалу виробів, і за умови різного кольору деніму. Загалом, вистачить виправдовувати цю модель, вона просто не актуальна.

Джинси з декором

Важко уявити ситуацію, коли джинси, прикрашені намистинами або посипані стразами, виглядають доречно. Декор перевантажує образ непотрібними деталями. Краще менше, та краще. Але в нашому випадку варто вибрати максимально класичний варіант прямого крою. І сидіти в громадському транспорті зручніше, і образ буде виглядати стильно.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.