На Прикарпатті підприємець заплатить комунальному підприємству понад 20 тисяч боргу

Кримінал, Новини

Господарський суд Івано-Франківської області стягнув на користь Комунального підприємства “Екосервіс” заборгованість в сумі 12745, 19 гривень за вивезення та захоронення твердих побутових відходів з Товариства з обмеженою відповідальністю “СТД ГРУП ПЛАС”.

Cторони  спору  уклали договір про надання послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

На виконання умов договору позивач у період  лютий 2018 – вересень 2019 року надавав відповідачу послуги з вивезення та захоронення відходів, що підтверджується підписаними сторонами актами приймання-передачі робіт.

Однак в порушення прийнятих на себе зобов`язань відповідач за надані послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів розраховувався не в повному обсязі.

Статтею 903 Цивільного кодексу України  передбачено,  якщо  договором передбачено надання послуг за плату, замовник зобов’язаний оплатити надану йому послугу в розмірі, у строки та в порядку, що встановлені договором.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.