На Прикарпатті можуть зникнути спортивні школи

Новини, Суспільство
У понеділок, 17 лютого відбулась апаратна нарада у в.о. голови ОДА Віталія Федоріва.

Зокрема, йшлося про основні завдання розвитку галузі спорту у 2020 році, інформує Голос.if.ua з посиланням на Бліц-Інфо.

Віталій Федорів зазначив, що цьогоріч на Прикарпатті мають здати в експлуатацію п’ять стадіонів. А саме, до вересня, щоб учні мали можливість займатися спортом.

Натомість начальник управління спорту Орест Оклієвич розповів, що першочерговим завданням є запуск соціальної реклами та будівництво спортивних майданчиків.

“У нас напевне єдина область в Україні де йде будівництво трьох великих спортивних об’єктів. Зокрема, реконструкція стадіону університету нафти і газу, будівництво біатлонного спортивного комплексу у Буковелі та спорткомплексу у Коломиї “H2O класік”. Але будувати треба так, щоб цей спорткомплекс потім мав змогу самостійно себе утримувати“, – зауважив посадовець.

За його словами, є загроза, що в області можуть зникнути спортивні школи. Все через те, що їх передають в об’єднані територіальні громади, а вони не завжди можуть їх фінансувати.

Роман Красавін

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.