Суд забов’язав Халаменду оплатити судові витрати та повернути землю лісгоспу біля села Рибне

Кримінал, Новини

Прокуратура Івано-Франківської області вже багато років судиться з Ігорем Халамендою, щодо кількох гектарів лісу в урочищі «Рибне», поруч з Івано-Франківськом.

Сьогодні у Тисменицькому районному суді відбулося слухання справи про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою біля села Рибне, про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Правда.іф.

На засідання суду з’явилися представники позивача із прокуратури області Віталій Гоголь та представник ДП “Івано-Франківський лісове господарство” Михайло Лисик. Відповідач Ігор Халаменда та його адвокат Грабовецький на судове засідання не з’явилися.

Перед слуханням від відповідача надійшла заява про те, що він за станом здоров’я не може прийняти участь у судовому засіданні. Суд постановив, що клопотання відповідача не підтверджено жодними фактами, зокрема довідкою з медичного закладу, а за таких обставинах проводити розгляд справи за відсутності сторони відповідача.

Представник із прокуратури Івано-Франківської області надав докази про перешкоди Ігорем Халамендою у користуванні земельною ділянкою біля села Рибне.

Вивчаючи всі докази, Тисменицький районний суд постановив:

«ЗОБОВ’ЯЗАТИ ХАЛАМЕНДУ ІГОРЯ АНАТОЛІЙОВИЧА УСУНУТИ ПЕРЕШКОДИ У КОРИСТУВАННІ ДП “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАВРСТВО» ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ РИБНИЦЬКОГО ЛІСНИЦТВА ДП “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО” ШЛЯХОМ ДЕМОНТАЖУ ОГОРОЖІ ЗА ЙОГО РАХУНОК. СТЯГНУТИ З ХАЛАМЕНДИ ІГОРЯ АНАТОЛІЙОВИЧА НА КОРИСТЬ ПРОКУРАТУРИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 3.200 ГРИВЕНЬ СУДОВИХ ВИТРАТ»

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.