“Фашистська символіка” на похороні Мулика: поліція почала перевірку за зверненням скандального Рабіновича

Кримінал, Новини

Скандальний “опозиційний” нардеп Вадим Рабінович звернувся до поліції Івано-Франківської області із заявою, в якій просить правоохоронців розібралися із приводу використання “фашистської символіки” на похороні  ветерана дивізії “Галичина” Михайла Мулика.

Як стало відомо Фіртці, наразі правоохоронці розпочали перевірку за даним фактом, інформує  Голос.if.ua.

“Є таке звернення, зареєстроване сьогодні в журнал єдиного обліку Івано-Франківського ВП, по вказаному факту проводиться перевірка”, – інформують у поліції Івано-Франківської області.

Варто нагадати, що обранець Рабінович  у Верховній Раді радів зі смерті дивізійника Михайла Мулика. Також він назвав фашистами всіх, хто вважає дивізійників героями і борцями за незалежність.

Та він не був єдиним народним депутатом, який поглумився зі смерті Михайла Мулика. Нардеп від “Слуги народу” Максим Бужанський назвав покійного франківця “заслуженим есесівцем”.

Нагадаємо, 25 січня пішов з життя 99-річний голова крайового братства дивізійників “Галичина”, почесний громадянин міста Івано-Франківська Михайло Мулик.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.