У Коломиї судитимуть чоловіка, який пропонував хабар поліцейському

Кримінал, Новини

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України

Нагадаємо, що подія трапилась 10 грудня 2019 року в службовому кабінеті Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківської області, пише Голос.if.ua.

Обвинувачений пропонував працівнику поліції  хабар  у розмірі 400 доларів США за не направлення до суду адміністративного протоколу за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 ст. 369 КК України, як (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.