Дівцінці із Закарпаття потрібна наша допомога (документи+фото)

Здоров'я, Новини

В грудні 2019 року Голос.if.ua вже публікував історію про дівчинку Аню з маленького села Плоске Закарпатської області, яка потребує нашої допомоги у зв’язку із важкою хворобою. 

Завдяки нашій з Вами підтримці мамі на лікування доньки вже вдалося зібрати частину необхідних коштів, тоді публікацію переглянуло більше одного мільйона людей. Однак лікування продовжується і потреба у нашій допомозі виникла знову.

також читати: Допоможіть дитині врятувати життя!

Доброго дня! Знову звертаємось до вас з проханням опублікувати інформацію про мою дочку Аню Гартавел. Завдяки вашій попередній публікації нам вдалося зібрати частину коштів, проте хімія продовжується і наша сім’я надалі змушена звертатись про допомогу. Дякую

Анютка начинає 4 курс дуже агресивної хімії…З кожним разом все важче переноситься: як фізично, так і емоційно… Після хімії показкики аналізів крові майже всі наближаються до 0, тому приходиться додатково приходити в лікарню для отримання порцій крові і тромбоцитів…. Все це надзвичайно виснажує нашу дівчинку, адже в її віці хочеться зовсім іншого….

Звичайно непросто і з фінансовою частиною, тому просимо підтримати і посилено молитися!!!”

З повагою, мама Марина Гартавел

Посилання на групу допомоги в Фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/710260895842091/?ref=share

Картка Приватбанку: 5168 7426 0188 7742 Гартавел Марина Петрівна (мама)

Телефон мами: +380 (66) 034 24 88 (What’s App, Viber)

Довідка від Голос.if.ua:

Аня Гартавел, 13 років. Село Плоске, Свалявський район, Закарпатська область. Діагноз – остеосаркома ноги. Аня лікується в клініці Іхілов (Тель-Авів, Ізраїль) вже майже 3 роки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.