Допоможіть дитині врятувати життя!

Здоров'я, Новини

Аня Гартавел, 13 років. Село Плоске, Свалявський район, Закарпатська область. Діагноз – остеосаркома ноги. Аня лікується в клініці Іхілов (Тель-Авів, Ізраїль) вже майже 3 роки, про це інформує Голос.if.ua.  

В квітні 2017 року в Мукачівській обласній лікарні нам встановили неправильний діагноз, а саме остеоїдна остеома (доброякісна пухлина) і видалили пухлину на нозі Ані.  Після операції пройшло кілька місяців, а нога сильно набрякла і продовжувала боліти. На всі наші запитання мукачівські лікарі відповідали, що все нормально, проте ми настояли на повторному обслідуванні, де і виявилось, що пухлина злоякісна і видалена була не повністю. Лікарі повідомили, що потрібно ампутувати ногу.

Щоб врятувати Аню, наша сім’я в терміновому порядку знайшла клініку в Ізраїлі, де погодились лікувати дочку і пообіцяли зробити все, щоб зберегти їй ногу. Крім того, в обох легенях було виявлено метастази. Аня лікувалась майже рік, пройшла більше 20 високодозної хіміотерапій і операцію по видаленню пухлини і ендопротезуванню.

Після пройденого лікування ми полетіли додому і проходили кожних три місяці перевірки. Під час другої перевірки, в листопаді 2018 року, було виявлено активні метастази в обох легенях, і ми змушені були знов залишитись в Ізраїлі на лікуванні. Аня пройшла знову 20 хіміотерапій, дві операції по видаленню метастаз на обох легенях, проте в листопаді 2019 року вони повернулись.

Ізраїльські лікарі активно шукають різні варіанти лікування Ані, і підібрали біологічне лікування на основі генетичного аналізу, зробленого в США.  На даний момент дочка знову проходить високодозну хіміотерапію, щоб вбити метастази. Тільки тоді можна приступити до біологічного лікування, яке є дуже ефективним.

Наша сім’я збирає гроші для оплати лікування в Ізраїлі всіма можливими способами: звертаємось в фонди, через Фейсбук, просимо допомоги в людей. З кожним разом все важче і важче зібрати кошти, щоб оплатити черговий рахунок, а наші ресурси вже на нулі. На чергове лікування клініка виставила рахунок 86979 доларів, і нам просто ніде взяти ці гроші. Припиняти лікування категорично не можна…

Ми просимо всіх людей, хто читає цю інформацію, допомогти нам зібрати гроші і врятувати життя Ані! Вона так мріє повернутись до нормального життя і вийти переможницею з стін лікарні!

Посилання на групу допомоги в Фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/710260895842091/?ref=share

Картка Приватбанку: 5168 7426 0188 7742 Гартавел Марина Петрівна (мама)

Телефон мами: +380 (66) 034 24 88 (What’s App, Viber)

Додаю документи і фото. Наперед дякую.

З повагою і великою надією, мама Марина Гартавел

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.