Стало відомо, яку зарплату отримав у грудні керівник «Укрспирту»

Економіка, Політика

Тимчасовий виконувач обов’язків директора Державного підприємства «Укрспирт» Сергій Блескун за грудень 2019 року отримав зарплату в розмірі 49 тис. 587 грн чистими. До вирахування податків фактично керівнику компанії нараховано 59 тис. 612 грн.

Про це повідомляється у відповіді «Укрспирту» на запит «Слово і Діло», пише Голос.if.ua .

«Посадовий оклад керівника ДП «Укрспирт» встановлено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 04 листопада 2019 року № 35-п у розмірі 59 тис. 612 грн 04 коп. Премії за підсумками роботи за квартал та за підсумками роботи за рік нараховуються за виконання умов і диференційованих показників», – йдеться у відповіді «Укрспирту».

Крім премії, керівник підприємства може отримати матеріальну винагороду за ефективне управління державним майном, яка нараховується за погодженням з Мінекономрозвитку.

Також відомо, що зарплата одного члена наглядової ради «Укренерго» становить 1 млн 370 тис. грн на рік, а глава «Енергоатому» заробив у грудні понад пів мільйона гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.