Прогноз погоди на останній день січня

Новини, Суспільство

В Україні у п’ятницю, 31 січня, на більшості території невеликий мокрий сніг та дощ, вдень у західних областях помірні опади, у Карпатах значний сніг.

Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі, пише Голос.if.ua.

“Завтра, 31 січня, в Україні, крім південно-східної частини, невеликий мокрий сніг та дощ, вдень у західних областях помірні опади, в Карпатах значний сніг; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-7° тепла, в Карпатах протягом доби 0-5° морозу”, – вказали синоптики.

У наступні дві доби, 1-2 лютого, у більшості областей невеликий дощ, вночі 1 лютого з мокрим снігом, 2 лютого у західних та центральних областях помірні дощі; очікується поступове підвищення температури на 2-4°.

Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, в західній частині, в неділю по всій країні пориви 15-20 м/с. На дорогах Карпатського регіону та північного сходу країни подекуди ожеледиця.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.