Профспілку працівників освіти і науки Калуша знову очолив Олег Андрусів

Новини, Суспільство

28 січня, відбулась Х звітно-виборна конференція Калуської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі конференції взяли участь міський голова Ігор Матвійчук, заступник міського голови Любов Максимович, голова Івано-Франківського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Мирослав Габорак, начальник управління освіти Ірина Люклян, заступник голови Івано-Франківського обласного комітету Профспілки Зоряна Король, керівники установ і закладів освіти, про цє інформує Голос.if.ua з посиланням на “Вікна”.

Спілчани проаналізували діяльність міської організації Профспілки, відзначили постійну і дієву підтримку освітянської галузі міською владою, накреслили плани на майбутнє. Делегати конференції підтримали клопотання первинних профспілкових організацій Вістівської, Сівки-Калуської та Студінківської гімназій про включення їх до організаційної структури міської організації.

Ряд профспілкових активістів отримали почесні відзнаки ЦК освітянської Профспілки.

Обрано новий склад ради голів первинних профспілкових організацій. Міську організацію Профспілки знову очолив Олег Андрусів, заступником голови обрано Галину Клюшту.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.