В Березівці пройшла окружна Пластова Розколяда 2020 року (відео+фото)

Новини, Суспільство

26 січня 2020 року відбулася церемонія нагородження пластунських команд області, що перемогли у першому етапі, про це інформує Голос.if.ua.

Серед команд новаків гран-прі у номінації «Вертеп» здобула команда станиці Калуш. У цій же номінації команди станиці Коломиї та станиці Березівка розділили почесне 1 місце. Команда новаків станиці Білі Ослави здобула гран-прі у номінації «Щедрівка». Команда новаків станиці Надвірна перемогла у номінації «Коляда», у цій же номінації команди станиць Іваниківки та Кутів зайняли 2 місця.
Серед команд юнаків перемогу святкували: станиця Рогатина (гран-прі у номінації «Коляда»), станиця Надвірни (1 місце у номінації «Коляда»), станиця Болехова (1 місце у номінації «Коляда»), станиця Печеніжина (2 місце у номінації «Коляда»), станиця Кутів (1 місце у номінації «Вертеп»), станиця Калуша (1 місце у номінації «Засівання»), станиця Саджавка (2 місце у номінації «Віншування»), станиця Липівки (гран-прі у номінації «Свято Василя»), станиця Черніїва (2 місце у номінації «Коляда»), станиця Березівки (1 місце у номінації «Віншування»), станиці Іваниківки та Білих Ослав розділили 2 місце у номінації «Коляда». Пластуни станиці Баня-Березів здобули гран-прі у номінації «Маланка». Всі переможці були нагороджені грамотами та пам’ятними знаками.
Пластунська Розколяда такого рівня звичайно була б неможлива без добровільної і безкорисливої допомоги цілого ряду людей – це і жюрі (Онишкевич Олександра, Зварчук Ярема, Яцківська Оксана, Боєчко Юлія, о. Михайло Віхоть), і кухарі шкільної їдальні та їх добровільні. А за всебічну допомогу в організації пластунської «Розколяди» були відзначені мер міста Івано-Франківська Руслан Марцінків, керуючий справами міськвиконкому Ігор Шевчук та директор Березівської гімназії Оксана Вара.
Надіємося, що чисельним нашим гостям сподобалося у Березівці. Що ж, до зустрічі через рік! Христос рождається!

Опубліковано Олексієм Петренком Неділя, 26 січня 2020 р.

Опубліковано Олексієм Петренком Неділя, 26 січня 2020 р.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.