Генерал Марченко про Донецький аеропорт, честь, евакуацію загиблих та … (відео)

Відео-новини, Новини

“Так, були загиблі, так було небезпечно туди заходити, але ми заходили, і коли виходили, для нас це було за честь.” – Генерал Дмитро Марченко мав 3 ротації у Донецький аеропорт:

Портрети загиблих 79 окремої десантно-штурмової бригади, у якій він служив тоді, досі висять у його кабінеті. Він пам’ятає історії усіх.

Зараз він очолює Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України.

Дякуємо за відео 93-й механізованій бригаді, 79 десантно-штурмовій бригаді та усім тим, хто знімав під обстрілами, залишивши неоціненний спадок, інформує Голос.if.ua .

Генерал Марченко про Донецький аеропорт, честь, евакуацію загиблих та Лас-Веґас | Vоїн – це я

"Так, були загиблі, так було небезпечно туди заходити, але ми заходили, і коли виходили, для нас це було за честь." – Генерал Дмитро Марченко мав 3 ротації у Донецький аеропорт: Портрети загиблих 79 окремої десантно-штурмової бригади, у якій він служив тоді, досі висять у його кабінеті. Він пам'ятає історії усіх. Зараз він очолює Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України.Дякуємо за відео 93-й механізованій бригаді, 79 десантно-штурмовій бригаді та усім тим, хто знімав під обстрілами, залишивши неоціненний спадок.Дивись більше facebook проекту "Vоїн – це я" – https://www.facebook.com/willliveinua5/Підпишись канал https://www.youtube.com/user/ctrsTVua. Тільки тут військові створюють насправді експертний військовий контент.

Опубліковано Військове телебачення України Неділя, 26 січня 2020 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.