В Буковелі гостинно відкрив свої двері новий готель Villa Livorno (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Villa Livorno – новий готель в Буковелі, що відкрив свої двері у січні 2020 року, запрошує шановних гостей на відпочинок в Карпати-Буковель!  

Готель знаходиться всього 1.7 км від 1R Bukovel, с. Поляниця, урочище Стаїще, 489, про це інформує Голос.if.ua.
“Тут живе справжня золота рибка, яка сповнює бажання, а у номері класу Люкс, золота рибка живе разом з гостями….”
У вартість проживання включено сніданок.
На території готелю працює ресторан: українська, європейська кухня. Також, для гурманів середземноморської кухні, в ресторані готелю Villa Livorno гостям подадуть італійське меню в стилі “Устриці&Просеко”.
Безплатні послуги: Wi-Fi, парковка, дитяча ігрова кімната з телевізором, кімната для зберігання лижного спорядження skiroom. Поруч знаходиться прокат лиж. Є можливість трансфера з/до аеропорта.
Категорії номерів: Стандарт з двома спальним ліжком та/або з оремими ліжками; Сімейний двокімнатний люкс (гостинна та спальня). Зі всіх номерів готелю відкривається неперевершена панорама на Карпати, а з деяких номерів ще на незабутній туристичний комплекс Буковель!

Для бронювання номерів телефонуйте:  +38097 489 2020 (viber) або +38050 489 2020 (WhatsApp).  

Шановні гості , запрошуємо в новий, елітний готельно-ресторанний комплекс поблизу ТК Буковель, де ви зможете відпочити недорого та з комфортом в атмосфері української гостинності в самому серці Карпат!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.