Франківчан запрошують на “Вечір поезії та музики”

Без рубрики

 Митці з Франківська, Рівного, Києва, Тернополя та Чернівців, вони їдуть до нас, щоб створити прецедент і кинути виклик.

Це буде мікс якісної поезії та музики творчої молоді з різних регіонів України, пише  Голос.if.ua з посиланням на Бліц інфо.

“Ми хочемо представити вам молодих поеток та поетів, музиканток та музикантів, підсилити їхній голос в мистецтві та відкрити безліч граней їхньої творчості”, – зауважують організатори.

Отже, 25 січня о 17:00 ГО “Д.О.М. 48.24” запрошує франківців на “Вечір поезії та музики”, де свою творчість представлять молоді поетки та поети, музикантки та музиканти з різних міст України, а ви матимете можливість відшукати для себе нові сенси у їхній творчості.

Франківці почують музику гурту “В тенетах” – молоді франківські виконавці, які нещодавно почали виступати, але стрімко набирають обертів. Яна Кондрус — лідерка гурту — юна вокалістка, яка сама пише тексти до пісень та вправно володіє голосом.

Альтернативний реп від АППЕКС (Рівне) – музичне відкриття року

Літературно-музичний проект “litCORE” – вірші з присмаком рок-музики (Тернопіль)

Та поезію:

  • Іванки Юрків (Івано-Франківськ)
  • Олександри Мельник (Чернівці)
  • Надії Стефанишин (Івано-Франківськ)
  • Тараса Корпанюка (Франківськ-Київ)
  • Ольги Бреславської (Івано-Франківськ)
  • Дарія Лажневського (Київ)

Захід відбудеться у просторі Вдома, що знаходиться на вул.Галицька, 29, 3 поверх.  Вхід безкоштовний. Реєстрація обов’язкова.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.