Допоможіть мамі врятувати дитину (відео+фото+документи)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

До редакції Голос.if.ua звернулась Віталіна Просенюк, мама Максима Коваля, 10.11.2004 р.н, дитини –інваліда (посвідчення № -071623), який потребує складної, дороговартісної операції в республіці Угорщина.

Віталіна сама виховує сина, так чоловік не витримав складних випробовувань та пішов з сім’ї. Максим кілька років тому вже переніс кілька операцій та хіміотерапій, як в Україні так і в Угорщині. Тоді завдяки небайдужим людям, а саме: онкологу Юрію Томащуку,  депутатам різних рівнів Анатолію та Івану Дріву, Назарію Іваніву, музичній школі № -1, школі-гімназії №-3, угорським лікарям, святим отцям та простим людям, які допомогли зібрати необхідну суму грошей та провести успішний курс лікування. Однак зараз виникла необхідність проведення повторної операції для того аби Максим Коваль зміг ходити та повноцінно розвиватися.

Не будьмо байдужими допоможемо Максиму знову ходити!

Реквізити для перерахування коштів: ПриватБанк 5168 7427 1394 1940, Райффайзен банк Аваль: 4119 9710 1121 0285 Віталіна Просенюк мама Максима Коваля.

Подробиці в сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.