Адвокат Порошенка назвав нинішній допит у ДБР одним із найабсурдніших

Кримінал, Новини

Допит п’ятого президента України Петра Порошенка у справі про можливу держзраду при підписанні Мінських угод в п’ятницю тривав 4 години, адвокат назвав його абсурдним, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Українську правду.

Захисник Порошенка Ілля Новіков у коментарі журналістам після допиту повідомив:

“Я не можу поскаржитися, що в моїй кар’єрі було мало абсурдних допитів… Але це був один з найбільш абсурдних. За сьогоднішні 4 години я кілька сотень разів почув від слідчого Корецького “це ваша точка зору”. На будь-яке заперечення або зауваження, що порушуються закони, відбувається щось, не передбачене кодексом, ми чули тільки одне: це ваша точка зору, ми слідчі, нам видніше”.

Новіков зазначив, що переконався в двох речах: “у ДБР немає жодної зацікавленості в отриманні саме показів Порошенка” і в тому, що з відходом Труби “абсолютно не змінилася лінія поведінки ДБР”.

За словами адвоката, всі установки влади щодо 16 проваджень, “відкритих за заявами Портнова і які Труба узгоджував із Офісом президента, залишаються незмінними”.

Адвокат також сказав, що з приходом Ірини Венедіктової до керівництва ДБР нічого в питанні справ ДБР щодо Порошенка не змінилося: “Ті хто вважає, що зміна керівництва значить щось нове в цьому питанні, на жаль помиляються”.

Захист Порошенка вважає всі провадження протиправними.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.