У високогір’ї Карпат продовжується нещадна вирубка цінних порід дерев (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Незважаючи на складні погодні умови та заборону вирубки дерев у високогір’ї Карпат, “чорні лісоруби” продовжують незаконну вирубку, про це інформує Голос.if.ua.

також читайте: Знищення Карпатських лісів: чому депутати допомагають чорним лісорубам? (відео)

23 січня 2020 року громадськими активістами в урочищі річки Бистриці –Надвірнянської, що в селі Бистриця Надвірнянського району на висоті 1280 метрів над рівнем моря за допомогою важкої техніки продовжується варварське винищення цінних порід дерев та знищення екосистеми Карпат.

також читайте: Шукали осінні гриби, а знайшли крадіїв лісу (відео)

Ласі на наживу підприємці зрубаний ліс в порушення екологічних норм перевозяться прямо по ріці, там же працює інша важка техніка, поруч складають естакади зрубаних дерев. Цікаво, що місто Івано-Франківськ використовує для потреб містян воду саме з Бистриці –Надвірнянської. Всеукраїнське об’єднання «Голос» у зв’язку із незаконною порубкою дерев у високогір’ї Карпат та порушення екологічного законодавства з письмовою заявою звернулось до поліції та екологічної інспекції.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.