У Франківську відзначили кращого поліцейського та члена громадської організації

Новини, Суспільство

Начальник обласної поліції Володимир Голубош вручив подяку члену громадської організації «Збережи життя на дорозі», а також нагородив грамотою кращого слідчого поліції.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківської області.

За активну громадську позицію, тісну співпрацю з поліцією Прикарпаття, а також за проведення спільних навчальних занять серед дітей щодо правил дорожнього руху та культури поведінки на дорозі подякою нагороджено – члена громадської організації «Збережи життя на дорозі» Ярослава Айріха.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу, наполегливість, високу професійну майстерність, а також вагомий внесок у зміцнення законності і правопорядку, грамотою Міністерства внутрішніх справ України нагороджено – старшого слідчого управління ГУНП в області старшого лейтенанта поліції Дмитра Слободяна.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.