На дорогах Прикарпаття розпочали ямковий ремонт

Новини, Суспільство

Для забезпечення безпечного проїзду дорогами державного значення Івано-Франківської області тривають роботи з ліквідації аварійної ямковості. Такі роботи розгорнуто на тих об’єктах, де дозволяють погодні умови.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Івано-Франківської області, пише Голос.if.ua.

Ліквідацію аварійної ямковості на автодорогах Н-09 Мукачево – Львів у Тисменицькому районі та Н-10 Стрий – Мамалига в Долинському, Рожнятівському, Калуському і Тисменицькому районах здійснює ТОВ «ПБС».

На а/д Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль ліквідацію аварійної ямковості здійснюють працівники ТОВ   «БМБУД»

“Зауважимо, що такі роботи є тимчасовим заходом для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування. Негативно впливають на стан доріг коливання температури повітря, перезволоження дорожнього полотна та інші погодно-кліматичні фактори, через які асфальтобетонне покриття зазнає значних деформацій та руйнувань”, – пояснюють дорожники.

Учасників дорожнього руху просять бути уважними у місцях проведення робіт із ліквідації аварійної ямковості та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Особливо закликають не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки, які встановлені на аварійно-небезпечних ділянках автошляхів, та завчасно знижувати швидкість руху.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.