У Франківську держархбудконтроль оштрафував підприємство за незаконний фундамент

Новини, Суспільство

Управлінням з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради було проведено позапланову перевірку дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності на об’єкті будівництва «Багатоквартирний житловий будинок» на вулиці Гетьмана Мазепи.

Про це інформує пресслужба Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю, пише Голос.if.ua. 

Під час проведення позапланової перевірки встановлено, що приватне підприємство «Прикарпаття і К» виконує будівельні роботи з влаштування фундаменту під  багатоквартирний житловий будинок без отриманого дозволу на виконання будівельних робіт.

За результатами проведеної позапланової перевірки дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил, складено акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, протокол про адміністративне правопорушення та видано припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт, притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого абз.2 п.4 ч.3 ст.2 Закону України «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності» та накладено штрафні санкції на суму 777 740 гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.