Стало відомо, коли Іран може передати Києву тіла загиблих у авіакатастрофі українців (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

За інформацією ЗМІ, тіла загиблих українців привезут вже цього тижня.

Влада Ірану у четвер, 16 січня, офіційно заявила про готовність передати тіла українців, які загинули у результаті збиття літака МАУ іранською ракетою, на батьківщину, інформує Фіртка з посиланням на ТСН.

До розшифровки “чорних ящиків” також хочуть залучити українських фахівців повідомляє Голос.if.ua .

Зокрема, увечері 16 січня голова іранського МЗС Мохаммад Джавад Заріф телефоном поспілкувався з українським колегою Вадимом Пристайком. Міністри обговорили ситуацію стосовно розслідування справи збитого українського літака.

“Під час цієї розмови Заріф повідомив про готовність Ірану передати тіла українських громадян і залучити українських фахівців для розшифровки “чорного ящика”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, борт із загиблими пасажирами Boeing 737–800 “Міжнародних авіаліній України” незабаром прибуде до Києва. Як пише Reuters, тіла всіх ідентифікованих українців нібито перевезуть до Києва 19 січня. Однак, офіційно поки це не підтверджено.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.