Пам’яті Романа Вірастюка: у Франківську проведуть щорічну церемонію “Ніка-2019”

Новини, Суспільство

У п’ятницю, 24 січня в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка відбудеться щорічна урочиста церемонія “НІКА-2019”.

Цього року церемонію присвятять пам’яті Романа Вірастюка. Про це на власній сторінці повідомив начальник департаменту спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

На ній будуть відзначені кращі з кращих в галузі фізичної культури і спорту.

Окрім основних категорій – кращих спортсменів та тренерів, давньогрецька богиня перемоги “Ніка” відзначає «Відкриття року», «Ветеранів спорту», кращих «Вчителів фізичної культури» і «Спортивних журналістів». А також – номінантів президентських стипендій. Та параолімпійців – за «Силу духу».

Спортивно-мистецьке свято – дітище екс-очільника прикарпатського спорту Романа Вірастюка. Вперше його провели у 1999 році. Спочатку церемонія мала статус міської. А із 2007 року вийшла на обласний рівень. За цей час «премії переможців» отримали понад 250 спортсменів міста та області.

Відповідно до правил свята, статуетку «Ніки» можна отримати лише раз у спортивній кар’єрі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.