Голова Івано-Франківської ОДА замінить Бабак на посаді міністра розвитку громад і територій

Новини, Політика

Міністерка вже написала заяву про відставку.

Міністерка розвитку громад і територій України Альона Бабак йде з посади, пише Голос.if.ua з посиланням джерело DT.UA в Офісі президента. Вона вже написала заяву про відставку на ім’я прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Профільний комітет Верховної Ради України розгляне заяву Бабак у п’ятницю, 17 січня, о 9:00 год.

Новий кандидат в міністри Денис Шмигаль викликаний завтра [17 січня] на зустріч з фракцією, пише НВ.

Зустріч з фракцією запланована на 9.30 ранку. Також з ним буде зустріч і на Комітеті з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

За словами Качури, голоси за призначення Шмигаля є. Очікується, що Рада вже завтра проголосує за кандидатуру Шмигаля.

Замість Бабак на відповідну посаду планують призначити очільника Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля.

Наразі Фіртка ще не отримала офіційний коментар від очільника Прикарпаття.

Варто додати, що 2 серпня 2019 року Президент України офіційно представив Дениса Шмигаля в Івано-Франківську, як голову ІФ ОДА. До цього Денис Шмигаль понад два роки обіймав крісло директора ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Також, Денис Шмигаль встиг попрацювати головою департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА та заступником начальника ГУ Міндоходів у Львівській області.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.