Нардеп оприлюднив прослуховування наради у прем’єра Гончарука (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Депутат від «Слуги народу» Олександр Дубинський оприлюднив аудіозапис, де прем’єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів в країні.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на сторінку у  Facebook Олександра Дубінського.

У підписі до аудіозапису на Youtube зазначено: «Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до «тупого президента» Зеленського». Сам канал створений сьогодні, 15 січня.

На аудіо голоси, приписувані Гончаруку, Рожковій і Маркаровій, міркують про те як обгрунтувати Зеленському зміцнення гривні. Вони говорять російською мовою і голос, який приписують Гончаруку сказав, що у президента примітивне уявлення про економіку.

В ході бесіди Гончарук визнається, що він є дилетантом в питаннях економіки, але уточнює, що і у Зеленського «є дуже примітивне розуміння економічних процесів».   На зборах пропонується придумати зрозуміле для президента пояснення причин зміцнення гривні, щоб Зеленський не турбувався через що отримала неофіційну назву «піраміда ОВДП» – скупка інвесторами гривневих облігацій (обсяг вкладень нерезидентів в облігації внутрішньої державної позики з початку року зріс на 103,7 мільярда гривень , або більш ніж в 17 разів – до 110,1 мільярда гривень – ред).   Варто відзначити, що достовірність запису на даний момент не підтверджена.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.