Королева Англії оголосила рішення щодо виходу принца Гаррі з сім’ї

Суспільство

Королева Великої Британії розчарована рішенням свого онука принца Гаррі і Меган Маркл жити незалежно від монаршої родини. Однак Єлизавета II пообіцяла допомагати молодим. 

Рішення принца обговорювалося на спеціальних зборах старших членів королівської сім’ї, пише Голос.if.ua з посиланням на BBC.

На ньому були присутні Єлизавета II, принц Уельський і герцог Кембриджський. Королева сказала, що розчарована і вважала за краще б, якби Гаррі і Меган залишалися повноцінними членами королівської сім’ї, проте повністю їхнє підтримує прагнення до нової ролі. Сім’я домовилася, що перед відходом Гаррі і Меган проведуть певний перехідний період, протягом якого герцог і герцогиня Сассекському житимуть у Канаді і Великобританії. Як саме все це буде відбуватися, вирішать у найближчі дні.

Нагадаємо, що минулого тижня принц Гаррі та його дружина Меган офіційно оголосили про намір скласти обов’язки членів королівської родини. Герцоги Сассекські заявили, що збираються відійти від «cтаршого» членства в королівській сім’ї та працювати, щоб стати фінансово незалежними.

Подейкують, що із такою заявою Меган та Гаррі виступили, не попередивши членів своєї родини, зокрема королеву Єлизавету II. У Букінгемському палаці вирішили екстрено провести переговори щодо цієї ситуації. Переговори мають відбутися сьогодні, 13 січня у Сандрингемському палаці. У них візьмуть участь королева Єлизавета, Чарльз, Вільям та Гаррі. Вони мають передивитись низку можливостей для роду Сассексів, зважаючи на те, що Гаррі та Меган відступають від обов’язків старших у роді.

У Букінгемському палаці повідомили, що в родині британських монархів тривають дискусії щодо рішення принца Гаррі та його дружини Меган Маркл частково скласти королівські обов’язки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.