Флешмоб зі збору коштів на ремонт у геріатричному пансіонаті

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську влаштували флешмоб, щоб допомогти відремонтувати кімнати у геріатричному пансіонаті.

Ініціаторами доброї справи стали волонтери проєкту “STAY”, який опікується мешканцями пансіонату, пише Голос.if.ua з посиланням на Фіртку.

Першою до флешмобу долучилася відома в Івано-Франківську активістка і блогерка Людмила Ліник.

“Флешмоб, то флешмоб! Репост, будь ласка! І серденька в коментарях! Адже фейсбучна спільнота так любить флешмоби, чи не так? Цього разу закликаю вас, мої дорогі друзі, до благодійного флешмобу! Давайте допоможемо зробити ремонт в Івано-Франківському Геріатричному Пансіонаті”, – написала жінка.

Орієнтовно на ремонт однієї кімнати потрібно 50 тис.грн. Зараз волонтери збирають гроші на першу кімнату. Вже є 14 200 грн.

Що потрібно зробити: йдемо у хол Івано-Франківська міська рада, робимо фото біля виставки “Краса не має віку”, жертвуємо від 50 грн у скриньку. Виставляємо фото у фб, копіюємо цей текст, Пишемо хештег #на_ремонт_домівки_stay. Тегаємо трьох друзів, яким передаємо флешмоб. Кожен з них має зробити так само.

Естафету флешмобу Людмила Лінник передала Вікторії Дротянко, Вікторії Шахоріній та Віктору Синишину.

“Якщо комусь дуже складно іти та робити фото, або живе в іншому місті – можна просто перекинути 50 чи більше гривень на рахунок і зробити все те ж саме, але без публікації свого фото, або з іншою картинкою”, – просить Людмила.

Комфортним для вас внеском, з позначкою “На ремонт” ви можете долучитись (окремо, для зручності, продублюю в коментарях): картка ПриватБанку 5168 7427 0468 6322, Монобанк: 5375 4141 0247 7865 (без комісії в Ibox), PayPal: i.murzova@gmail.com.
В призначенні: на ремонт. Отримувач: Ілона Мурзова.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.