Над Прикарпаттям випав крижаний дощ – рух на дорогах паралізований

Новини

В ніч на дев’яте січня в Івано-Франківській області та в обласному центрі ускладнилися погодні умови: від дощу та мокрого снігу на дорогах утворюється ожеледь.

Поліція Івано-Франківщини попереджає про ситуацію на дорогах та радить краще утриматись від поїздок транспортними засобами. Також просять пасажирів бути обережними, інформує Голос.if.ua з посилання на Galka.if.ua.

“Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102””, – інформує поліція Прикарпаття.

Тим часом у телеграм-спільноті ЧАТ 112 водії інформують про паралізований рух на багатьох дорогах Прикарпаття. Ожеледь зафіксована на всіх напрямках – Львова, Тернополя, Закарпаття та Чернівців. Через це на узбіччях доріг стоять машини, є проблеми з рухом громадського транспорту в Івано-Франківську, пише “Галка”. Через крижаний дощ і обледеніння дорожнього покриття призупинено рух транспорту КП “Електроавтотранс”.

“В центрі люди йдуть по дорозі а не по тротуару. Будьте обережні”, – йдеться в одному з повідомлень чату.

Також зафіксовані ДТП у мікрорайоні Пасічна та на Північному Бульварі – машини занесло на слизькій дорозі.

Мер Франківська Руслан Марцінків також прокоментував негоду.

“-2, дощ! Техніка працює, але дуже складна ситуація! Будьте обережні, а керівників підприємств з розумінням поставитись до запізнень працівників на роботу!”, – написав мер на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.