У Франківську в міському перинатальному померла дитина, яка була у задовільному стані

Здоров'я, Кримінал

В ніч на суботу, 4 січня, в міському перинатальному центрі у відділенні інтенсивної терапії новонароджених померла дитина.

Інформує Голос.if.ua з посиланням на джерело «Галицького кореспондента».

Також зазначалось, що директор КНП «Міський клінічний перинатальний центр» Сергій Стефанко підтвердив факт смерті, але коментувати випадок телефоном відмовлявся.

    Дивіться також у відео Голос.if.ua

У Франківському пологовому померла 27-літня жінка – залишила сина (відео)

Звинувачені у смерті породіллі та плоду лікарі навіть не вибачились (відео)

Згодом на сторінці перинатального центру у соцмережі оприлюднили коментар з приводу смерті новонародженої дитини:

“У інтернет-мережі оприлюднено інформацію, що у нашому закладі померла новонароджена дитина. Це правда. Прикро. Співчуваємо. Ніхто нічого не приховує і не може приховати. Але це конфіденційна інформація – інформація, яка стосується дуже вузького кола людей. Так ось, повідомляємо, що сім’я, якої безпосередньо стосується дана неприємна подія, до закладу, до лікарів претензій не має. Цей та інші подібні випадки не належать до публічної інформації, тому ми нічого не коментуємо. Втім, декому хочеться з цього зробити скандал, шоу. Не можна з усього робити шоу, не можна бути такими черствими до чужого горя, треба мати хоч трохи совісті і співчуття”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.