“Роза вітрів” передумала літати з Івано-Франківська в Бухарест

Новини, Туризм

Авіакомпанія “Роза Вітрів” відмовилася від ідеї запуску рейсів Івано-Франківськ – Бухарест.

Причиною прийняття такого рішення стали низькі продажі квитків. Про це повідомляє avianews.com в авіакомпанії, інформує Голос.if.ua

Авіакомпанія планувала обслуговувати цей маршрут на сезонній основі на 48/49-місцевих регіональних літаках Embraer 145 двічі на тиждень у період з 27 грудня 2019 року по 9 березня 2020 року.

Квитки на ці рейси продавалися за ціною від 2500 гривень в один бік і від 5000 гривень в обидва боки з урахуванням перевезення 23 кг багажу. Передбачалося, що новий напрямок зацікавить любителів кататися на лижах і сноубордах із Румунії.

Авіакомпанія дозволила провозити безкоштовно один комплект спортивного спорядження, якщо його вага разом з багажем не перевищує 23 кг.

Оновлений розклад “Рози Вітрів” включає два рейси з Івано-Франківська – до Києва та Дніпра.

Їх авіакомпанія планує виконувати з 27 грудня 2019 року по 9 березня 2020 років двічі на тиждень у понеділок і п’ятницю на Embraer 145.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.