Бути чи ні Українському кіно? 09.01.2020 усі в кіно (відео)

Новини, Суспільство

Любий мій Івано- Франківськ! Ні ..не так ..Люба Франківщина!!…ні ..не так ..Любі Україна!!!! Підтримуйте будь ласка Українське кіно ! Особливо Українські казки!!! Це свято для дітей та цілої сім”ї! Що для цього треба? – хоча б максимально розповідайте. тегайте друзів ( сподіваюсь не образяться) , шарте , пишіть про Пекельна Хоругва, або Козацьке Різдво в своіх містах Сила в тих казках та сила в підтримці один одного…Попит на українське кіно маємо створювати ми….розумієте?! ми маємо про це кіно знати , дивитись ! Тоді і власники кінотеатрів будуть за щастя мати такі фільм в прокаті …Так – немає державної програми, немає реклами ,немає дорожньої карти для інформаційного простору коли кінотеатри приватні ) але ми самі можемо це створювати.. Українське кіно ще тількі відроджується та багато перепонів для цього твориться …Тому зараз напочатках формувати смак, цікавість, можемо і маємо Ми і тільки ми …для наших дітей! для своїх внутрішніх дітей) Колись ми підтримали українських співаків – і сьогодні із задоволенням ми дивимось їх концерти, збираємось на цілі стадіони! дивимось фільми за їх участю…а зараз черга українського кіно …це те що зцілює душу, дає силу націїї, виховує характер…цілої країни) ..це те що використовує дуже майстерно ворог… а тепер ми маємо навчитись…Тому, будь ласка, в кожному місті , селі – мають знати про українські фільми , чекати , творіть самі попит! у Франківську кінотеатри спочатку відмовились взяти в прокат ( немає реклами та інфи і досі ) …..але завдяки тим хто чекав цей фільм знав про нього. вболівав за цю казку …завдяки людям якім не байдуже. які мають авторитет, які мають мудрість ..таки показ у Івано-Франківську ВІДБУДЕТЬСЯ!
тому, як що хочете робити користь та перемагати в інфовійні у ворога, то починайте вже зараз! приходьте на прем”єру! та розкажіть друзям – це дуже важливо ..дуже
( текст при перепості губиться -То чи самі напишіть прр проблему , чи мене вже скопіюйте) дякую дуже?? – опубліковано у ФБ Snezhana Polyanska.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.