Новий 2020 рік: що потрібно робити, щоб велися гроші

Здоров'я

У переддень Нового року всі ми згадуємо сімейні традиції, які були у нас в дитинстві, адже хочеться зробити свято зустрічі нового року максимально затишним і веселим.

Так, до свого завершення наближається 2019 рік свині, який дав нам уже, власне, все, що міг з себе вичавити, тому варто починати думати, як же варто провести наступаючий рік, рекомендує  Голос.if.ua з посиланням на Знай.

Символом Нового 2020 року є металевий білий щур, також варто відзначити, що цей рік стане особливим адже він буде високосним. Існує ряд традицій і прикмет, яких варто дотримуватися в свято.

Отож, фінансові прикмети. Чого вже тут таїти – всім важливий стан свого гаманця і наскільки він наповнений, тому щоб гроші водилися знати новорічні прикмети точно не буде зайвим.

Якщо ви знаєте, що у вас вже старий і пошарпаний гаманець, то до початку нового року зробіть собі подарунок і купіть гаманець. Тиждень перед новим роком найбільш насичений, але в будь-який щільний графік можна вписати собі придбання гаманця.

Щоб рік був фінансово вдалим, то перед початком свята потрібно запалити 7 зелених свічок, і вони привернуть в ваш будинок енергію грошей. У недоступне для інших очей місце необхідно покласти червоний грошовий мішечок або червону серветку, в яку потрібно звернути кілька монет. Важливо, щоб цей мішечок або серветка протягом всієї ночі пролежали в обраному місці.

Початок Нового року важливо зустрічати з готівкою, чим більше купюра буде в кишені, тим краще. Щоб привернути енергію грошей, то ваша ялинка повинна бути прикрашена монетками і купюрами. Увечері перед святом не рекомендується мести віником, таке потрібно робити в першій половині дня або ж за день до свята.

Ввечері 31 грудня винесіть якийсь предмет за поріг будинку, а вранці занесіть назад, таким чином ви віддаєте данину минулому року і вітаєте новий. Винесений предмет можна заховати за ялинкою або за будь-яким іншою рослиною або кущем.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.