У чому зустрічати Новий 2020 рік

Новини

Новий 2020-й за східним календарем є роком білого щура.

У Китаї пацюка вважають благородною й охайною твариною. Тому напередодні новорічного свята рекомендується дочиста прибрати оселю, аби не злякати вдачу та щастя 2020-го, інформує Голос.if.ua. У яких кольорах зустрічати Новий рік 2020 Для року білого щура найкраще пасують світлі вбрання з яскравими вкрапленнями. Адже вважають, що 2020 – рік не просто білого, а  металевого щура, який любить розумне поєднання блискіток та шовку. Якщо ж у вас немає одягу білого кольору, то на свято зійдуть будь-які світлі відтінки: кремовий, ніжно-персиковий та ін. Фахівці у жодному разі не рекомендують зустрічати Новий рік у червоних сукнях чи крикливо-жовтавих.
У яких же кольорах кімнати зустрічати Новий рік? Помешкання на час святкування теж найкраще залишити у світло-кремових відтінках. Але будинки можна прикрасити червоними, помаранчевими чи рожевими ялинковими іграшками, вогниками або іншим новорічним декором.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.