Папа Римський вдарив жінку по руках – понтифік вибачився за побої (відео)

Відео-новини, Новини

 Папа Франциск вийшов на площу Святого Петра у Ватикані, щоб помилуватися встановленими там під ялиною різдвяними яслами і привітати вірян.

Понтифік, за звичаєм, потискав присутнім руки і вже збирався повернутися в папські покої, коли прочанка несподівано схопила його за праву руку і безцеремонно потягнула її до себе. Папа Римський Франциск не стримався і вдарив жінку по руці, інформує Голос.if.ua з посиланням на “Кореспондент.net”.

Після цього в ситуацію втрутилися охоронці.  Відеозапис інциденту широко розійшовся по соцмережах. Пізніше Папа Римський Франциск вибачився за інцидент з вірянкою, який стався напередодні Нового року.

“Терпіння – це любов. Іноді ми втрачаємо терпіння, як я вчора. І сьогодні я прошу вибачити за вчорашній поганий приклад”, – сказав Папа Римський, звертаючись з традиційною проповіддю до вірян, присутніх на площі Святого Петра у Ватикані з нагоди Нового року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.