У Франківську відкрили різдвяну виставку картин

Новини

Експозицію розмістили у виставковому залі обласної організації Національної спілки художників України. 46 митців представили 86 робіт, виконаних у різних стилях на різдвяну тематику.

Орест Кузів презентував на виставці картину із серії “Колядники ідуть”. Вона написана цього року в олійній техніці, пише Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

“Звичайно, вона мені перегукується з Різдвом. У мене представлена Велика Ведмедиця. Колядники ідуть і колядки співають. Десь там заметіль, ніч місячна,” – каже художник Орест Кузів.

На різдвяній виставці – здебільшого живопис. Також є графіка, скульптура, витинанки та вишиванки.

“Одне Різдво вже пройшло, чекаємо на інше. Люди мають такий святковий настрій. По середині маємо Новий рік. Це якраз і тема така – різдвяна виставка. Тому наші митці працюють, ніби чекають якоїсь радості, щастя, якогось оновлення,” – розповів голова обласної організації Національної спілки художників України Володимир Повшик.

Триватиме виставка до Старого нового року – 14 січня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.