Бути зіркою: у чому зустрічати Новий рік

Кримінал, Новини

Настав час новорічних корпоративів, а зовсім скоро настане найбільш довгоочікувана новорічна ніч.

І кожна з нас задається питанням, в чому зустрічати Новий рік.  Голос.if.ua ділиться своїми думками з цього приводу.

Поки ще є трохи часу в запасі щоб переглянути свій гардероб дотримуючись наших пропозицій. Можливо, ви зупинитеся на одязі, який вже висить у вас в шафі, або наважитеся швидко пробігтися по магазинах, щоб придбати нові речі для свята.

Не бійтеся кольорів

Один з найбільш трендових кольорів нинішньої зими – небанальний жовтий. Чим харизматичнішим буде колір вашого одягу відтінку сонця, тим краще! Новий рік не виняток. До речі, «золото» теж в тренді. А що може бути більш святковим, ніж золота сукня?

І, звичайно, символ прийдешнього року – щур – «наслідив» і тут. Колір його пухнастої шкурки теж на піку моди зараз. Попелясто-сірий, світло-сірий, сірий з переходом в синій, сіро-коричневий – всі ці відтінки, до речі, вигідно відтіняють слов’янську шкіру. А ще Щур любить все яскраве, тому не бійтеся на Новий рік розбавити одяг чимось сміливим і іскристим – люрексом, паєтками або навіть стразами.

Спідниця з пишним подолом

Найяскравішим варіантом, який точно сподобається Щурові, є спідниця або сукня з пишним, об’ємним подолом. Витончені наряди з елегантним корсажем і спідниці з безліччю шифонових шарів – також відмінний варіант. Шикарно буде виглядати пишна сукня в димчасто-сірих або сталевих тонах. І, звичайно, завжди максимально виграшно виглядає біле вбрання.

Маленька чорна сукня

Класичний і універсальний варіант – маленька чорна сукня. Але в цей новий рік вона повинна бути особливою. Зробити базову сукню яскравим акцентом допоможе тканина, з якої вона зроблена. Максимально ефектно виглядатимуть варіанти, пошиті з оксамиту, мережива або шовку. Білизняний стиль, до речі, до цих пір актуальний, чому б не вибрати сукню-комбінацію і доповнити її строгим а-ля чоловічим піджаком і елегантними прикрасами? Виглядає просто чарівно.

Комбінезони

Комбінезони – наряди не тільки для теплої пори року. Зараз можна підібрати масу варіантів комбінезонів на свято – починаючи з того, який імітує класичне поєднання брюк і сорочки, закінчуючи неймовірними дизайнерськими речами різних форм і з різними вирізами.

Перевагу краще віддати однотонним речам, проте, виграшно також будуть виглядати моделі, пошиті з тканини з яскравими рослинними принтами. А ось від анімалістичних малюнків в цю ніч краще відмовитися.

Блуза з рукавами-ліхтариками

Блузи асоціюються у вас з нудною офісною роботою? Подивіться на ці приклади і змініть свою думку. Найбільш трендовим варіантом другий сезон залишається блуза з рукавами-ліхтариками. Вона одночасно відсилає нас до раннього періоду співачки Мадонни, до вікторіанської епохи і навіває весільний настрій.

Ще більш святкова альтернатива – корсет з рукавами-ліхтариками. Це виглядає вкрай спокусливо і незвично. Головне пам’ятати, що чим пишнішими будуть рукава у блузи або корсета, тим стриманішим повинен бути низ. Це можуть бути однотонні брюки або підкреслено-сувора спідниця-олівець, що закриває коліна. Великі рукава – яскравий акцент.

Але зовсім не обов’язково слідувати нашим вказівкам. У кожного з нас свої бажання, і бачення того, як можна виглядати в одну з найбільш святкових ночей.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.