Військові комісаріати області завершили осінній призов громадян на строкову військову службу

Новини, Суспільство

27 грудня обласна призовна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик, підбила підсумки осіннього 2019 року призову громадян на строкову військову службу.
За інформацією військового комісара обласного військового комісаріату Володимира Ярмошука, попри проблеми з проведенням заходів призову, погіршення стану здоров’я призовників і ухилення від виклику до військових комісаріатів, план призову до Збройних сил України виконано в повному обсязі та в установлені терміни, повідомляють Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської облдержадміністрації.

До лав Збройних сил України та інших військових формувань відправлено – 460 чол., з них у ЗСУ – 285 чол., Національну гвардію України – 130 чол., Державну спеціальну транспортну службу України –20 чол., Державну прикордонну службу – 25 чол.

Усі військові комісаріати області з поставленими завданнями справилися.

Відзначено кращою роботу Івано-Франківського міського і Надвірнянського районного військових комісаріатів.

Члени обласної призовної комісії перевірили законність прийнятих районними призовними комісіями рішень про надання відстрочки чи звільнення від призову громадян призовного віку за різними обставинами.

Засідання комісії завершилося подякою присутнім за спільну роботу і дорученням щодо організації роботи з призовниками у період між призовами та при проведенні весняного призову 2020 року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.