На свята до Прикарпаття завітає президент Зеленський

Новини, Суспільство

У неділю, 29 грудня, на Прикарпаття з робочим візитом завітає президент України Володимир Зеленський, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртку.

Відомо, що глава держави приїде відкривати міст на Калущині зруйнований під час повені у 2018 році.

У серпні 2019 року під час робочої поїздки в Івано-Франківську область Зеленський взяв участь у нараді з питань відновлення мостів, пошкоджених повінню. Президент оглянув міст через річку Чечва.

Відтак, Уряд виділив 25 млн гривень на відновлення зруйнованого мосту. А сам президент пообіцяв, що його відкриють до 25 грудня 2019 року.

Нагадаємо, у липні 2018 року було зруйновано міст, який з’єднує село Довге-Калуське із селом Пійло. Відрізаними від зовнішнього світу опинилося одне з сіл. Щоб дістатися до райцентру, селяни змушені ходити пішки по кілька кілометрів. А водії – прокладають шлях по бездоріжжю. Шляхопровід побудували ще в сімдесяті роки. З того часу ремонтували його тільки раз – після повені 2008-го. І то частково. Звалилася та половина, що її реконструювали – не витримали опори.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.