З днем міліції України, привітання (привітання)

Новини, Суспільство

Шановні ветерани, пенсіонери, поліцейські, які працювали в органах внутрішніх справ України, члени їх сімей!Щиро вітаємо Вас з «Днем міліції України»! Вітаємо всіх хто має честь пишатися званням «міліціонер»!

Бажаємо Вам сімейного затишку, щастя, здоров’я, благополуччя, успіху, довгих та плідних років життя! Для мене це сімейне, навіть родинне свято, адже в органах внутрішніх справ працювала моя мама, батько, дядько, дідусь, брати та сестри!Давайте в цей день згадаємо всіх кого з нами вже немає. Міліціонерів, які віддали довгі роки служінні державі, громаді, допомозі людям! Вони завжди залишаться в наших серцях, незримо будуть присутніми за нашими святковими столами.Сьогодні, ми з батьком згадуємо ветеранів ОВС, мою маму підполковника міліції Галину Гудзінську –Хмель, дядьків генерала міліції Василя Хмеля, підполковник міліції Володимира Макаріна, дідуся підполковника міліції Григорія Токового, старшину міліції Юрія Токового інших достойних людей, які нажаль відійшли у кращі світи!Пам’ятаймо, шануймо та підтримаємо одне одного, будьмо достойними наших рідних, близьких, друзів та побратимів! Кращих синів та доньок України! З Днем міліції України Вас друзі!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.