В Долині представили нового голову РДА

Новини, Політика

Відповідно до розпорядження Президента України від 18.12.2019 №542/2019-рп, головою Долинської районної державної адміністрації призначено Лаврика Віктора Васильовича, про це інформує Голос.if.ua.

Представити активу району нового керманича приїхав заступник голови обласної державної адміністрації Василь Івасик. Відбулося представлення за участі начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій району, депутатського корпусу, священнослужителів, керівників органів місцевого самоврядування та громадськості.

Заступник голови районної ради Михайло Лаврів та міський голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд привітали Віктора Лаврика з призначенням і висловили сподівання на співпрацю, ігумен Гошівського монастиря ЧСВВ о.Вінкентій Слободян поблагословив на добру роботу.

Віктор Лаврик подякував присутнім за підтримку та наголосив, що лише спільними зусиллями можливо покращити соціально-економічний клімат району.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.