Ростислав Держипільський став членом Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

Новини, Суспільство

Згідно Указу Президента України від 19 грудня 2019 року № 919/2019 до складу Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка увійшов генеральний директор-художній керівник Івано-Франківського національного драмтеатру Ростислав Держипільський.

Радіємо і вітаємо!!! Наш Ростислав Держипільський став членом Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка. Щиро вітаємо і бажаємо наснаги у виконанні цієї надзвичайно почесної і відповідальної місії!!! – пише Голос.if.ua з посиланням на Франківський драмтеатр.

А рівно 10 місяців тому, 19 лютого, народний артист України Ростислав Держипільський став лауреатом Шевченківської премії за постановку феєрії-бурлеску “Енеїда”, благодійного театрального артпроєкту “Оскар і Рожева пані”, притчи-ораторії “Вона-Земля” та неоопери-жаху “HAMLET”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.