На Долинщині через пожежу сухої трави згоріло дві будівлі

Новини, Суспільство

18 грудня о 14:21 до «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Оболоня по вул. Липовець.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що горять 2 господарські будівлі та суха трава на відкритій території, інформує Голос.if.ua.

О 15:36 пожежу локалізовано, а о 16:56- ліквідовано. До гасіння пожежі залучено 17 чоловік особового складу на 4 одиницях техніки від Долинського РВ У ДСНС України в області.

Як з’ясувалось загорання господарських будівель виникло внаслідок горіння сухої трави на відкритій території.

Рятувальники нагадують громадянам, що випалювання сухої рослинності завжди пов’язане з ризиками перекидання вогню на розташовані поруч будівлі, лінії електропередач, торфополя та лісові насадження, а продукти горіння небезпечні для людського здоров’я та довкілля. Обирайте безпечні способи господарювання, пам’ятайте, що самовільне випалювання посуші заборонено.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.