Грузину, який намагався обікрасти магазин на Коломийщині, обрали запобіжний захід

Кримінал, Новини

До Коломийського міськрайонного суду надійшло клопотання слідчого Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу, про це інформує Голос.if.ua.

Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що у грудні 2019 року підозрюваний громадянин Грузії, усвідомлюючи протиправний та суспільно небезпечний характер своїх дій, проник в приміщення магазину з метою таємного викрадення майна.

Підозрюваний злочиннний умисел до кінця не довів, оскільки був затриманий в приміщенні магазину працівниками приватного охоронного підприємства.

Вивчивши всі матеріали, додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб.

Суд визначив розмір застави в сумі 20 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить  38420 (тридцять вісім тисяч чотириста двадцять) грн. Та є мінімальним розміром визначеним КПК України для тяжкого злочину.

На даний час триває досудове розслідування та проводяться слідчі дії.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.